Arno Kruse.

Arno Kruse.

Af Arno Kruse 

Siden Fremskridtspartiet/Dansk Folkeparti så dagens lys som antimuslimske partier, har udlændingedebatten været decideret forpestet og resulteret i, at stueren racisme blev en del af den politiske hverdag.

Det var derfor flintrende ligegyldigt, at flygtninge kom til Danmark for at søge tryghed og sikkerhed, og at indvandrerne kom til Danmark for at søge arbejde.

Denne unuancerede opfattelse af de mennesker, som kom og kommer til Danmark, har Socialdemokraterne i sin nye kampagne gjort til en unuanceret socialdemokratisk opfattelse i ren fortvivlelse over, at Dansk Folkeparti har haft for stor succes med sin antimuslimske propaganda og har stjålet mange af socialdemokraternes vælgere.

Helle Thorning-Schmidt ønsker et fællesskab, hvor alle yder, hvad de kan, hvilket jeg sådan set ikke er uenig med hende i.

Eftersom Helle Thorning-Schmidt som statsminister og formand for Socialdemokraterne selv er en del af fællesskabet, og oven i købet selv er i stand til at yde en hel masse, synes jeg, Helle Thorning-Schmidt skulle starte med at behandle indvandrerne som indvandrere og flygtningene som flygtninge!

De indvandrere, der er kommet til Danmark for at arbejde, kan hun gi’ et arbejde, og de flygtninge, der er kommet til Danmark for at søge sikkerhed og tryghed, kan hun gi’ sikkerhed og tryghed!

Så ville Helle Thorning-Schmidt faktisk komme til at ligne en socialdemokrat fra det Danmark, vi kender!

(Arno Kruse, Longelse Sand, Langeland, er folkepensionist. Han er tidl. medlem af kommunalbestyrelsen i Rudkøbing for Arno Kruses Liste. I dag er han medlem af Enhedslisten).