Arno Kruse.

Arno Kruse.

Af Arno Kruse

Eftersom det bliver mere og mere åbenlyst, at Guzzi-Helle bejler til en økonomisk lukrativ post i EU, synes mediernes toneangivende kommentatorer , at det bliver mere og mere interessant at forholde sig til, hvem der skal overtage det socialdemokratiske fallitbo efter Helle Thorning-Schmidt. BT har deres eget helt specielle bud, idet avisen henviser til et ønske fra de Radikales leder Margrethe Vestager om, at det bør være finansminister Bjarne Corydon, som i daglig tale kaldes ”blå Bjarne”, der skal overtage statsministerposten efter Helle Thorning-Schmidt, når og hvis hun får opfyldt sine egoistiske ambitioner om at komme helt til tops i EU-systemet.

TV2, der jo altid interesserer sig for sådanne problemer uden at gå i dybden med bagrunden for problemerne, har foretaget deres egen helt private opinionsmåling, som viser, at der blandt socialdemokraterne er dødt løb mellem Helle Thorning-Schmidt og Mette Frederiksen i spørgsmålet om, hvem der bedst kan udfylde rollen som Socialdemokraternes formand.

Når det tages i betragtning, at Helle Thorning-Schmidt indkasserede sit andet valgnederlag i træk ved folketingsvalget den 15. september 2011, og at hun alligevel kunne sætte sig i statsministerstolen, så er det vel rimeligt at sætte fokus på, hvordan det er gået siden den dag i det sorte tårn på Amager, hvor det blev en kendsgerning, at Helle Thorning-Schmidt skulle være Danmarks første kvindelige statsminister.

Helle Thorning-Schmidts nærmeste konkurrent til formandsposten hos Socialdemokraterne, Mette Frederiksen, blev i det sorte tårn på Amager udnævnt til beskæftigelsesminister som afløser for Venstres Inger Støjberg, der havde fremsat nogle forslag om ændringer over for de langtidssyge, som Mette Frederiksen på sin egen personlige hjemmeside ganske berettiget kaldte for en massakre mod de langtidssyge.

En hidtil aldeles ukendt socialdemokrat, Bjarne Corydon, benyttede det sorte tårns muligheder til at sende nogle rocker-rygter i omløb vedrørende Socialdemokraternes ubestridte emne som finansminister, Henrik Sass Larsen, og wupti, så var Bjarne Corydon pludselig og med Margrethe Vestagers velsignelse finansminister allerede fra og med den første dag han overhovedet satte sine ben i Folketingets sal.

Siden disse mærkelige dage i det sorte tårn på Amager har Mette Frederiksen som beskæftigelsesminister gennemført alt det, som hun tidligere betegnede som en massakre mod de langtidssyge, og manden, der kom ind fra kulden og som aldeles ingen kendte, Bjarne Corydon, har siden dikteret simpelthen alt i dansk socialdemokratisk politik, som ingen socialdemokrat kunne drømme om, selv når de havde et regulært mareridt.

Disse bemærkelsesværdige mennesker og deres yderst bemærkelsesværdige politik har ikke alene vist, at det er Margrethe Vestager, der har bukserne på i den regering, der afløste Lars Løkke Rasmussens regering. Politikken har også vist, at der hos Socialdemokraterne ikke har været nogen, der kunne, eller ønskede, eller havde evner til at pille bukserne af Margrethe Vestager. Og derfor står vi nu i den bemærkelsesværdige situation i dag, at både TV2, Margrethe Vestager og BT er af den opfattelse, at lige nøjagtig de mennesker, som er årsag til, at Socialdemokraterne har mistet cirka 700.0000 vælgere siden valget i september 2011, er de mest naturlige arvtagere til at overtage statsministerposten, hvis Helle Thorning-Schmidt får opfyldt sit egobehov om at blive en førende Guzzi-lady i EU.

Ind imellem gør medierne altså politik mere indviklet, end politik egentlig er, men Gudskelov er vælgerne ikke lige så dumme som de danske medier og deres kommentatorer.

Det burde være logik for enhver, at hverken Mette Frederiksen eller nogen som helst anden kan redde røven på Socialdemokraterne. Det kan kun Socialdemokraternes egne medlemmer!

(Arno Kruse, Longelse Sand, Langeland, er folkepensionist. Han er tidl. medlem af kommunalbestyrelsen i Rudkøbing for Arno Kruses Liste. I dag er han medlem af Enhedslisten).