Til teaterønskekoncert i Borgerforeningen

Borgerforeningen havde søndag eftermiddag arrangeret en teaterønskekoncert i Guldsalen med titlen “Mor er den bedste i verden”.

Tre nydelige herrer i smoking indtog scenen og gik til deres instrumenter. Kapelmester Allan Andersen til pianoet – han viste sig senere også at beherske harmonika og trompet. Henrik Simonsen til bassen og Per Jensen til trommerne.

Så kom de fire sangere, konferencieren Christian Steffensen og Niels Søndergaard, begge indpakket i smoking, og endelig pigerne, Grethe Søndergaard forklædt som Birthe Wilke i blomstret sommerkjole. Hun satte sig ved flyglet og spillede med på et enkelt nummer. Og Randi Winter som Rachel Rastenni i grøftekantsmønstret skørt. Hun spillede i øvrigt også en næsten fejlfri banjosolo.

De lagde ud med “Her i vores hus er Glæde”, og fortsatte i bedste 50’er-stil med slagere, strutskørter og åbne a’er. Publikum blev opfordret til at synge med, og det blev efterkommet. Det var arrangeret som en ønskekoncert, hvor publikum valgte tal på en tavle, der svarede til titlen på den næste slager. Meget underholdende!

Sangerinderne skiftede tøj flere gange til publikums og konferencierens store fornøjelse. Det var ingen skift i herremoden. Christian Steffensens begejstring over frøken Gretes sky i blåt med polkaprikker og flæser, og om hvor skønt der er indeni frøken Winters aftenkjole hørte til højdepunkterne. Samme Christian Steffensen åbenbarede også en smægtende smørtenor.

En fornøjelig og let tilgængelig eftermiddag i Borgerforeningen.